Geplaatst op

Het is maar wol?! – Goede voornemens

Inmiddels is het al twee weken 2019. Hoe staat het met jou goede voornemens?

Hier heb ik kennelijk de juiste voornemens op het juiste moment gemaakt. Momenteel ben ik met 2 series bezig waar jullie de komende tijd meer van horen. Tevens komt het is maar wol nu 2 keer per maand. Heb je suggesties waar ik over moet schrijven mail me dan naar handwerkmama@gmail.com of een pb of Facebook of Instagram.

Eigenlijk vind ik dat je altijd goede voornemens kan maken maar in januari hebben we altijd even een frisse start gevoel. De afgelopen weken heb ik mijn administratie zo gemaakt dat mijn webshop beter is en de winkel zodat ik volgende jaar minder werk heb, nu goed bij houden. Dit geeft mij meer tijd om te ontwerpen en te bloggen. Inmiddels liggen de eerste ontwerpen voor 2019 al bij mijn test haaksters en ben ik goed op dreef.

Goede voornemen nr.1:  2 keer “Het is maar wol?!” per maand.

Twee keer per maand schrijf ik een items over mijn haak avonturen en over de wereld achter de wol. Van reviews over garen/wol soorten tot ontwerp tips.

 

Goede voornemen nr.2: elke maand  minimaal 1 gratis patroon

Elke maand komt er een gratis patroontje op de website en in mijn Facebook groep. Dit kan van alles zijn gewoon wat in mij op komt.

 

Goede voornemen nr.3: sociale projecten

Momenteel zitten er wat leuke projecten in de lucht niet alleen eigen ontwerpen maar ook wat sociale projecten. “Droomknuffels” is bijvoorbeeld een serie waarbij ik kinderen ontwerp tekeningen laat insturen en krijgen hem als gehaakte knuffels terug. Deze patronen worden ook uitgeschreven dus wie weet wat hier nog voor leuks van komt……..
Tevens ben ik bezig met Centrum Management Oss om te kijken of we een leuk project kunnen doen met het resultaat wat je in de decembermaand zult zien dit word een samenwerking met diverse handwerk groepen, spannend of dit gaat lukken.

Uiteindelijk heb ik nog veel meer goede voornemens maar vooral lekker bezig zijn. Zoals ik al eerder in mijn stukje schreef heb ik de afgelopen weken veel achter de schermen gewerkt. Inmiddels is het vooral tijd om lekker de haaknaald te pakken en even lekker dingen maken de computer heb ik al genoeg gezien.

Volgende keer komt er weer een lange “Het is maar wol?!”

 

Handwerkse
Handwerk mama (Helene)

Volg me ook op:
Instagram www.instagram.com/handwerkmama
Facebook www.facebook.com/handwerkmama